" She knows that our ears are stopped; but the misery is there inside her, like a stone, and there’s no room for any other thoughts. She isn’t trying to make an appeal to our sympathies — she’s just shifting this big weight inside her from one place to another." Henry Miller, Tropic of Cancer, pg. 141.

Bukan malaikat.

Terbawa-bawa.
Hanya melihat dari sisi sebelah aku je.

(Bengong je. Time aku type ni aku tengah baring mengiring peluk patung katak. Belakang aku ada patung Domokun. Aku rasa ngantuk dah tadi, dalam mamai sikit tu terasa patung kat belakang tolak aku 2 kali. Aku tak tahu lah patut ke aku type ni sekarang. Haha! Memang ketara weh aku rasa. Macam orang tolak. Terus segar mata aku. Hahahaha sepatutnya post ni melankolik tapi dah jadi seram wakakaka!)

Gigi aku tengah sakit sangat ni. Gigi bongsu bawah tumbuh. Telan air liur pun terasa berdenyut oi.

Ah sudah.

Nantilah kita sambung episod lain.