" She knows that our ears are stopped; but the misery is there inside her, like a stone, and there’s no room for any other thoughts. She isn’t trying to make an appeal to our sympathies — she’s just shifting this big weight inside her from one place to another." Henry Miller, Tropic of Cancer, pg. 141.

Bluetooth masih relevan.

Aku lupa bayar bil Telekom.
Maka orang-orang rumah murung sebab wifi kena potong.
Aku tak sedar sebab aku pakai postpaid Celcom.
Ihiks.

***

Aku malas nak bayar.
Satgi lah.
Tapi aku tengah edit gambar ni.
Ada 1 function tak ada dalam handphone.
Yakni kena guna Photoshop.
Maka..

***

Aku pun cucuk kabel dari handphone ke desktop.
Tapi tak detect.
Ah,sudah.

***

Mujurlah Samsung ni ada bluetooth.
Maka..

***

Aku bersyukur aku beli handphone cap Samsung.

***

Lepasni aku nak bayar bil.
Kalau tak, aku transfer je via email.
Pastu buka email dekat desktop.
Habis cerita.

***

Bukanlah tak bersyukur ada bluetooth.
Tapi kalau 1 gambar makan masa berminit-minit, aku lagi rela bayar bil.

***

Bil tu memanglah duit.
Tapi masa itu emas.
Masa boleh buat duit.
Faham tak cerita aku ni?